Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ruslan Malinovskyi vrijgesproken voor rode kaart in duel tegen Gent

Play-off 1Ruslan Malinovskyi is vrijgesproken voor zijn overtreding op Birger Verstraete. De Geschillencommissie heeft beslist dat de Oekraïener van Racing Genk geen schorsing krijgt. 

50 reacties

  • Bart Jaspers

    5 jaar geleden
    Ook met hem spelen ze geen kampioen. Was wel degelijk fout, bewust of niet laat ik in het midden !
  • Ludo Dierckx

    5 jaar geleden
    Terecht vrijspraak...benefit of the doubt...maar de afhandeling van deze zaak was weer een staaltje van amateurisme...het blijft maar duren...en voetbalfans pikken dit voorlopig nog...op het moment dat mensen aan de top van een piramide komen of daarmee samen werken, is hen alle logica, zelfrespect en discretie vreemd en wentelt met zich in bekwaamheid en normvervaging. Politiek, sport, bedrijfscultuur...
  • Maarten spiesschaert

    5 jaar geleden
    Anderlecht kan geen kampioen meer worden, dus een schorsing was niet nodig. Gelukkig maar. Nu kan er sportief beslist worden wie de beste is. Zo hoort het!!!
  • Dirk Loockx

    5 jaar geleden
    Malinovsky reageert wel degelijk. Hij valt naar rechts en maakt dan een onnatuurlijke beweging terug naar links met zijn voet vooruit. Denk wel niet dat hij de bedoeling had om Verstraete op het hoofd of in het gezicht te raken en 7 weken schorsing zou dik overdreven zijn maar reageren doet hij wel degelijk bewust. Hij heeft dat al vaker gedaan trouwens. Hij is licht ontvlambaar van karakter en heeft daardoor al meerdere rode kaarten gepakt. Geen schorsing is dus ook onterecht.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    in mijn ogen gerechtigheid hij heeft geen ogen achter in zijn hoofd en kon dus nooit zien wat er achter hem gebeurd dit ook nog eens in en met de snelheid van de actie ,had op dat moment ook wel kunnen gezegd zijn door de scheids vindt ik dan,wat an waste off money over nothing