VIDEO. Deze moderne tiny house is om jaloers op te worden

Tiny houses zijn tegenwoordig heel populair, en dus wordt er ook meer en meer ingezet op styling. Een Australisch koppel heeft een pracht van een tiny house gebouwd waar je meteen verliefd op wordt.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Lisa en Matt wonen sinds een tijdje in de Blue Mountains in New South Wales, niet ver van Sydney. Daar staat nu hun zelfgebouwde tiny house op wielen. Het moderne en erg artistieke huisje meet 9 meter op 2,5 meter en is 4,3 meter hoog. Om van het mooie weer te genieten, hebben ze er een terras met lounge rond gebouwd.

Badkamer uit de boekjes

Binnenin op het gelijkvloers relaxen ze elke avond in een grote ligzetel met zicht op een enorme televisie, terwijl het kacheltje hen warm houdt. De open keuken is meer dan groot genoeg om een diner voor de ganse familie in klaar te maken. En achteraan pronkt de badkamer die zomaar uit de boekjes zou kunnen komen. Ze hebben allebei hun eigen lavabo en douche, wat vrij uitzonderlijk is in een tiny house.

Met de verlichte trap kom je op het gangetje boven dat langs de ene kant een liggende werkruimte biedt en aan de andere kant een gigantisch tweepersoonsbed. Of dromen bedrog zijn? Voor deze mensen alvast niet.