© Foodies on Tour

Vanmiddag in ons Kaffee: 125 gratis gerechtjes van de Foodtruck

Een nieuwe week, een nieuwe Foodtruck in het Kaffee van Antwerpen. En vandaag is dat Foodies on Tour: zij bereiden heerlijke quiches, soepen en ‘daily specials’. Het Kaffee gaat open vanaf 16u, de eerste 125 gasten krijgen een gratis gerechtje. Vandaag op het menu: overheerlijke champignonsoep en een pasta met kalkoenragout.

sdg

Vorig jaar maakten Conny en haar man een grote carrièreswitch: ze gaven hun job op en maakten hun horecadroom waar met hun eigen foodtruck die ze Foodies on Tours doopten. Proef zelf in ons Kaffee op de Franklin Rooseveltplaats hoe hun foodies smaken.

Blijf daarna gerust wat hangen, want vanavond staan er heel wat boeiende gasten op het podium:

TOM COPPENS (PROF UA) - din 15 nov om 20uProfessor stadsontwikkeling aan de Universiteit Antwerpen. Een van de dingen waar hij samen met zijn collega’s aan werkt: het ontwerpen van een tool die de fietsbaarheid van een stad meet. Volgens Coppens kan de fiets, nog meer dan de elektrische wagens en het openbaar vervoer, de mobiliteit in onze stad redden. Een originele kijk op beweeglijkheid en verkeer in de stad.

JINNIH BEELS (DIVERSITEITSPOLITIE) - din 15 nov om 20u30Kwam dit najaar uitgebreid in het nieuws met haar overstap van de Antwerpse politie naar die van Mechelen. Beels leidde jarenlang de diversiteitscel binnen de Antwerpse politie, maar botste al te vaak met de lijn van de korpsleiding. Nu zit ze boordevol plannen om in Mechelen de zaken aan te pakken. Daar komt ze aan het hoofd te staan van een nieuwe diversiteitscel. “Praten en sensibiliseren helpt binnen een korps beter dan bestraffen. De volgende dag moeten agenten nu eenmaal weer op pad en moeten ze elkaar weer kunnen vertrouwen”, zei ze in een interview met Gazet van Antwerpen. Een boeiende, bevlogen dame over een thema dat ons allemaal aanbelangt en dat in de toekomst in deze diverse stad almaar belangrijker zal worden.

KATRIN DERBOVEN (DURF TE VRAGEN) - din 15 nov om 21uBekleedde diverse leidinggevende functies en is nu coach voor bedrijven en leidinggevenden, én durftevragencoach. Durf te vragen is een methode die uit Nederland is overgewaaid en hier steeds meer aanhangers vindt. Ze gaat ervan uit dat er te veel mensen zijn die eigenlijk niet precies weten wat ze willen. Maar als je helder vraagt wat je echt wilt, kom de hulp ineens van overal. Een verrassend efficiënte en verrijkende manier van werken. Katrin Verboven komt vertellen hoe dat gaat. Kom eens luisteren en durf te vragen. Wie weet wat je allemaal bijleert en hoeveel mensen je met je eigen kennis kan helpen.

Bekijk hier het volledige programma van het Kaffee van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER