Marc Coucke.
Volledig scherm
Marc Coucke. © BELGA

Coucke reageert: “Sorry namens Anderlecht aan alle voetbalsupporters”

AnderlechtAnderlecht-voorzitter Marc Coucke is met vakantie, maar de ondernemer heeft via Twitter toch kort gereageerd op het (wan)gedrag van de paars-witte aanhang in Luik. Omdat de uitfans vuurwerk en bommetjes op het veld bleven gooien, werd de match gestaakt.

18 reacties

  • Michel Marynissen

    5 jaar geleden
    Direct naar tweede klasse , een krachtig signaal is nodig... en50000 euro boete is een lachertje voor deze club.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Haal die rotte appels er van tussen en geef ze levenslang stadionverbod, ook al zijn ze met honderden. Het is maar voetbal hoor, de ene keer win je en de volgende keer verlies je. En waarom zou dat excuus niet gemeend zijn piet? Moesten ze Standard dan ook voor een jaar schorsen na hun wandaden vorig seizoen met Charleroi?
  • Gianni Calcoen

    5 jaar geleden
    Een voorzitter die tijdens play-offs en huidige toestand van Anderlecht op verlof is, geeft volgens mij weinig feeling met het voetbal! Die one a be is bezig met zijn 2 de ploeg in eerste klasse te verkloten. FCB supporter
  • Nolle Verdonck

    5 jaar geleden
    Ze mogen blij zijn dat coucke hen overnam. Wat hadden ze liever een rijke Rus die van Anderlecht een sattelietclub maakt van 1 of andere topclub (Monaco- cercle)? Anderlecht is geen topclub meer. Club en Genk staan er veel beter voor. Hopelijk breken ze het bij ons het stadion niet af als ze bij ons komen verliezen.
  • Willy Van herck

    5 jaar geleden
    Als het vaststaat dat de 'supporters' van Anderlecht bewust tot deze actie zijn overgegaan, dan moet de club Anderlecht zwaar gestraft worden: een aantal wedstrijden zonder publiek thuis en een mega geldboete zodat het bestuur van Anderlecht ook echt iets gaat doen aan de malaise waarin ze verkeren.