Zo bereiden de modellen van Victoria’s Secret zich voor op hun modeshow

Traditiegetrouw krijgen fans in aanloop naar de modeshow van Victoria’s Secret, die dit jaar doorgaat op 30 november in Parijs, een blik in het leven van modellen onder wie Adriana Lima en Elsa Hosk. Zo zijn er nu filmpjes opgedoken van enkele dames die aan het trainen zijn voor het grootse evenement.

vwh

De modellen die dit jaar defileren op de catwalk sporten elke dag, maar een paar weken voor de show worden hun trainingen onder begeleiding van een personal trainer nog een tikkeltje zwaarder. Dat blijkt uit de filmpjes met oefeningen op de Instagrampagina Victoriasport.

Het slechte nieuws? Ze zijn loodzwaar. Het goede nieuws? Je kan ze thuis zelf uitproberen op je eigen tempo. Volgens lifestylesite Allure bekom je een volwaardige sportsessie door deze oefeningen met elkaar te combineren en uit te voeren in telkens drie setjes van tien.

Topmodel Elsa Hosk doet squats om zo haar bilspieren te verstevigen.

Een been in lijn met je lichaam en tegelijk je arm trainen met een gewicht. Sara Sampaio doet het heel makkelijk lijken.

Of wat dacht je van een beetje pompen terwijl je plankt als buikspieroefening?

 

Plank upgrade. #regram @sarasampaio

Een video die is geplaatst door Victoria Sport (@victoriasport) op

Romee Strijd toont hoe je jouw beenspieren traint.

Een combinatieoefening die je evenwicht op de proef stelt, hier gedemonstreerd door Romee Strijd: in squatpositie op twee halve springballen gewichtheffen.

Een leuke oefening van Lais Ribeiro om de buikspieren in je zij te verstevigen: met gekruiste benen van de grond een balletje werpen.

Het kan ook iets klassieker voor Adriana Lima en co. Neem twee gewichten in ja handen en duw omhoog.

Als laatste nog een evenwichtsoefening van Marta Hunt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER