Limburgse leerling (28) sterft plots in klaslokaal

In de school voor buitengewoon secundair onderwijs Sint-Elisabeth in het Limburgse Wijchmaal is maandag leerling Kristof Kuppens (28) plotseling overleden. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

dst

“Er is nog geprobeerd hem te reanimeren maar tevergeefs”, zegt directeur Koen Knevels. “Volgens de dokter overleed Kristof aan een hartritmestoornis.”

Leerling Kristof Kuppens (28) genoot maandag nog van een fijne uitstap met zijn klasleerkrachten van Secundair Onderwijs Sint-Elisabeth in Wijchmaal en niets wees erop dat hij zich niet goed voelde. “Na de uitstap zijn de leerlingen nog even samengekomen in de klas, maar net voor het einde van de les verloor Kristof plots het bewustzijn en stuikte hij in elkaar tijdens een gesprek met een klasleerkracht”, zegt directeur Koen Knevels.

“De aanwezige leerkrachten zijn onmiddellijk gestart met eerste hulp en hebben meteen de hulpdiensten verwittigd. De ambulanciers en het MUG-personeel hebben de reanimatie overgenomen, maar moesten na een tijdje jammer genoeg vaststellen dat Kristof overleden was. Volgens de dokter is Kristof gestorven aan een hartritmestoornis.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER