© TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Bico: “Volgende week geef ik mijn versie van de feiten”

John Bico heeft woensdagochtend afscheid genomen van de Antwerp-spelers. Hij vertelde dat hij geen wrok heeft tegenover de spelers of de supporters. Een nieuwe hoofdtrainer voor Antwerp is er nog niet. Volgens CEO Patrick Decuyper zal deze vermoedelijk tegen de avond bekend gemaakt worden.

dst

Rond 9u30 kwam John Bico vanmorgen aan op de Bosuil, samen met Demba en Rentmeister. De drie gingen eerst hun kastjes leegmaken en gooiden hun spullen in de wagen. Vervolgens ging Bico nog naar Decuyper voor een gesprek en nadien nam hij afscheid van de spelers. Hij wenste hen veel succes.

Om 10u30 ging de training van start, voorlopig nog zonder een nieuwe T1. De oefensessie werd wel geleid door keeperstrainer Jerry Vanacker en kinesist Jan Vandenhouten.

Bico bleef tot 12u30 op de Bosuil in het kantoor van Decuyper. Bij zijn vertrek kondigde hij nog aan dat hij volgende week maandag of vrijdag een persconferentie zal geven met zijn versie van de feiten.

Nog geen nieuwe trainer

Tijdens zijn persconferentie van gisteren hoopte Decuyper nog om voor de ochtendtraining de nieuwe naam trainer bekend te maken. Dat bleek wat te vroeg, vermoedelijk zou er tegen de avond wel een naam gelost worden liet Decuyper verstaan.

“We zijn nu volop rond aan het kijken om de persoon te vinden die van de komende 13 matchen een succes kan maken”, verklaarde Decuyper gisteren. “Vreven? Hij is een vrije trainer en staat inderdaad voor de dingen waar wij naar op zoek zijn. Dus ergens is het logisch dat hij aan ons gelinkt wordt. Maar we gaan rustig onze tijd nemen om die beslissing te nemen. Ik denk dat alle vrije trainers wel interesse hebben om Antwerp te trainen. Vandaag is een vrije dag, morgenvroeg is het training. We hopen nog voor die training iemand te kunnen voorstellen.”

Als er een nieuwe trainer bekend gemaakt wordt, leest u het eerst op gva.be.