Direct naar artikelinhoud

Tomorrowland Brasil in drie uur volledig uitverkocht

Tomorrowland Brasil, het Braziliaanse broertje van het dancefestival dat dit jaar in ons land zijn tiende verjaardag vierde, is volledig uitverkocht. In amper drie uur tijd waren alle 180.000 tickets de deur uit. Een record voor Brazilië, beweert de organisatie van het festival. "Geen enkel ander evenement ooit georganiseerd in Brazilië verkocht zo snel alle tickets uit", liet woordvoerdster Debby Wilmsen aan persagentschap Belga weten.

Het is niet de eerste keer dat Tomorrowland een buitenlands uitje maakt. Vorig jaar streek het dancecircus neer in Chattahoochee Hills in de Amerikaanse staat Georgia. Toen zakten, gespreid over drie dagen, 150.000 bezoekers naar het festivalterrein af.

Dat de tickets voor de Braziliaanse editie in snel tempo de deur uitgingen, is eigenlijk geen verrassing. Het festival is er een enorme hype. Nog voor er sprake was van een Braziliaanse variant was er al een Facebookpagina met meer dan 100.000 fans, die smeekten om een verhuis van het festival naar hun land. Tomorrowland Brasil vindt plaats van 1 tot 3 mei in Itu, een gemeente in de staat São Paulo.