Volledig scherm

Jani moet hard werken aan zijn relatie: “Op een bepaald moment waren wij als vreemden voor elkaar”

Showbizz‘Zo Man, Zo Vrouw’, ‘Matchmakers’, presenteren bij ‘Dancing With TheStars’... Jani Kazaltzis, Vlaanderens favoriete stylist, heeft er enkele razend drukke jaren opzitten. Maar nu hij 40 is geworden, wil hij wat gas terugnemen. Onder meer om zijn relatie terug op het juiste spoor te krijgen, want die heeft erg geleden onder het hoge werktempo.

1 reactie

  • Frank Slaets

    5 jaar geleden
    Mooi dat hij er aan werkt en niet ‘zomaar’ verandert . Knap !
  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. Een ontploffing op het nippertje vermeden en besmeurd met hondenstront: de kwajongensstreken van Dieter, Staf en Mathias Coppens
    BV

    Een ontplof­fing op het nippertje vermeden en besmeurd met honden­stront: de kwajongens­stre­ken van Dieter, Staf en Mathias Coppens

    Het scheelde niet veel of er gebeurde een ware ontploffing ten huize Dieter Coppens (46). De presentator heeft aan Ruben Van Gucht (37) in het Radio 2-programma ‘Weekwatchers’ een van zijn ergste kwajongensstreken opgebiecht. Schuilt er een kleine pyromaan in Dieter en zijn neven Mathias (45) en Staf Coppens (43)? En wat deed hij op een familiefeest met een hondendrol?