Ben Weyts.
Volledig scherm
Ben Weyts. © Photo News

Weyts wil miljoen extra bomen in Vlaams-Brabant

BosbeleidBen Weyts heeft vanmorgen gepleit voor de aanplanting van een miljoen bomen in Vlaams-Brabant in de loop van de komende legislatuur. De minister van Vlaamse Rand voerde in Halle het woord naar aanleiding van de opening van het N-VA-campagnesecretariaat voor de komende verkiezingen.

36 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Een eik heeft op een bepaalde leeftijd een wortelgestel met een straal van 30 m. En die andere soorten ? Een miljoen bomen klink zo mooi. Interessanter zou geweest zijn als hij al onderzoek had gedaan over welke bomen. die geplant kunnen worden.
  • Ian Vandenbossche

    5 jaar geleden
    Onder 6 jaar nva bestuur is begrotingstekort gestegen tot ongekende hoogte, 8.5 miljard!! Terwijl we langer werken, brugpensioen afgebroken, veel meer betalen voor energie, openbaar vervoer nog slechter en nog duurder werd, supplementen voor geneeskundige zorgen voor velen onbetaalbaar, vlaamse zorgverzekering +100%, ga zo maar door. Waar gaan onze zuurverdiende en afgegeven centen toch naar toe? Alvast niet naar ons, de kiezers. Misschien naar de vermindering rijke vennootschapstaks (nva!)
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    Is er met Weyts en NVA iets mis, begrijpen ze daar niet dat de mensen NVA-moe zijn? Ik dacht dat De Wever verstandig was! Op een half jaar heeft NVA het krediet bij de mensen compleet verspild, we zijn NVA beu geworden nadat gebleken is dat ze compleet door de mand gevallen zijn, elk departement dat ze geleid hebben is geëindigd in een puinhoop, vandaar hun vlucht uit de regering, als je zelfs dingen afkeurt die zelf hebt voorbereid en een land in de steek laat dan valt er niks meer te zeggen...
  • Dieter pardon

    5 jaar geleden
    Altijd grappig te zien dat N-VA als ze aangevallen worden proberen de aandacht op iets anders te vestigen. Ben tax auto’s, Van Overtveldt laat gat na van 8 miljard, Francken heeft migratie niet gestopt en faalt met terugkeerbeleid, ze willen de index afschaffen; we betalen ons blauw sinds ze aan de macht zijn.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Wauw en plots vind men miljoenen op zolder nu voor bomen straf zeer straf te gek voor woorden !