Direct naar artikelinhoud

Vtm stopt met Teletekst

Volgende week stopt vtm met zijn Teletekstpagina's. "Alles wat daar te vinden is kun je tegenwoordig ook op moderne communicatieplatformen als vtm.be, de VTM-facebookpagina en de Twitteraccount van de zender lezen", klinkt het. "Via de digicorders kunnen mensen ook makkelijk de tv-gids raadpleggen. We zetten liever in op die moderne platformen dan te blijven vasthangen aan het verouderde Teletekst."

De 888-functie voor ondertiteling blijft wel bestaan.

Milk Inc. last pauze in

Milk Inc. neemt een muzikale pauze. Zangeres Linda Mertens wordt volgende maand voor het eerst moeder en wil volledig kunnen focussen op het moederschap. De single 'Don't Say Goodbye', die Milk Inc. deze week op het publiek loslaat, is dan ook voorlopig hun laatste.

Regi Penxten, de andere helft van Milk Inc., zal zich ondertussen bezig houden met zijn solocarrière. Begin 2015 komt hij met een nieuw album. Wanneer Milk Inc. terugkeert, laat de groep voorlopig in het midden.

Nieuwe Gorillazplaat?

Blurfrontman Damon Albarn overweegt om een nieuw album met supergroep Gorillaz te maken.De virtuele band bracht in 2010 zijn derde album uit maar liet toen in het midden of er ooit nog nieuwe Gorillaznummers zouden volgen. Als het van Albarn afhangt komt dat er dus toch nog van. In 2016 zou er nieuw Gorillazmateriaal moeten zijn.