Direct naar artikelinhoud

'Ik ben altijd op zoek naar de ultieme ervaring en zij kwam in de buurt want ze was lief en geil'

Zo één keer om de twee maanden bezoekt Roy (57) een prostituee. Nog altijd denkt hij met weemoed terug aan het meisje dat hem de beste 'girlfriend experience' ooit bezorgde.

Een van mijn mooiste ervaringen met een prostituee was een halfjaar geleden in het midden van het land, in een privéhuis. Het meisje met wie ik had afgesproken was ziek, of had geen zin meer, en ik werd gevraagd een ander te kiezen uit de line-up die volgde. Elk van de meisjes stelde zich kort voor en gaf me een kus, en de laatste van de zeven of acht meisjes werd het. Ze was met haar jeugdige bruine ogen, haar iets getinte huid, de volle cup C, de mooiste van allemaal. Ongelooflijk knap. Hindoestaans vermoedde ik, al beweerde ze zelf dat ze uit Zuid-Amerika kwam.

"Ik volgde haar naar haar kamer. Zoals alle kamers in een bordeel was die rood met rode gedempte schemerlampjes. We wasten ons bij de wasbak. Er was geen bad, die kamers zijn duurder en reserveer ik alleen als het buiten erg warm is. Soms vraag ik of het licht iets feller mag, want ik wil zien wie zij is. Een prostituee heeft haar ogen gesloten als ze een orgasme heeft, maar ik probeer alles in mij op te nemen, iedere beweging van haar lichaam prent ik in, zodat ik die later als ik weer buiten ben of thuis, terug kan halen.

"Ik herinner me niet goed of ik dit keer ook om meer licht vroeg, wel weet ik dat ik me meteen een enorme geluksvogel voelde. Alleen al het naast haar staan voor de kraan bracht me in tomeloze verrukking. Wat waren de borsten stevig, wat was haar lichaam perfect van kleur en wat was ze slank. Daar stond ik, een grote man van middelbare leeftijd met een bril, dicht bij dat prachtige meisje van halverwege de twintig, in anticipatie van wat komen ging. Alsof we bij elkaar hoorden, alsof we samen waren.

"Ik ben te dik, en ervan doordrongen dat zo'n beeldschoon meisje niet opgewonden van mij wordt. Zo'n jaar of vijf jaar terug remde dat me af. Tegenwoordig denk ik, ik ben de klant, dit is een zakelijke overeenkomst en het komende uur ga ik proberen het haar zo fijn mogelijk te maken. Gedachten kwamen en gingen, als belletjes in een glas bruiswater. Ze is te jong voor mij. Arm kind, wat doet ze hier. Wat is ze overweldigend mooi. Maar één sensatie voerde de boventoon. Zodra we op dat bed gingen liggen, zij me opnieuw een kus gaf, zodra ze haar slipje uitdeed, en ze mij zonder schaamte zicht bood op de roze lipjes die afstaken tegen haar perfect geschoren lichtbruine geslacht, had ik het gevoel dat ze de mijne was. Ogenblikkelijk vergat ik dat dit zakelijk was, en werd meegesleept door verrukking. Het was of ze niet alleen het komende uur van mij zou zijn, maar voor altijd. Zij bracht mij als vanzelf in een concentratie of bewustzijnsvernauwing die nog moet stammen uit de oertijd. Een man in de buurt van de juiste prostituee voelt zijn hersenen verschrompelen tot een reptielenbrein. Niets telt meer, alleen zij. Een zalige tijdloosheid deed mij terug verlangen naar de tijd dat ik zelf 25 was en nog niet getrouwd, naar de tijd dat ik jonge meisjes in verrukking bracht.

"Het was het gemis van mijn jeugd en het gemis aan hartstocht in mijn 30-jarige huwelijk die neigden naar melancholie, maar dan wel op een manier die zich meteen liet overstemmen door ongetemde en tedere lust. Ik streelde haar borsten, we kusten. Ik vroeg haar op mijn gezicht te komen zitten. Dat deed ze. Ik begon haar te likken. Ik eis nooit veel, geen overdreven gedoe om mij te behagen. Geen aanstellerig kreunen. Alleen de suggestie van overgave. Toch kon ik me niet aan de indruk onttrekken dat zij opgewonden raakte. Die rare primitieve hersenen van mij deden mij geloven dat zij mij net zo graag wilde als ik haar en bezorgden me een ongelooflijk fijn gevoel. Ze gaf me wat hoerenlopers noemen een GFE: girlfriend experience, iets waar bijna elke man in een bordeel op uit is en wat een prostituee vier voetjes oplevert in een recensie op hookers.nl. Ik ben altijd op zoek naar de ultieme ervaring en zij kwam dicht in de buurt omdat ze lief was en geil.

"Maar mijn erectie is niet meer wat hij vroeger was, dus nadat zij klaarkwam, of deed alsof ze klaarkwam, maar bij God, ik zweer het eerste, vroeg ik haar nog wat met zichzelf te spelen en trok ik me af. Misschien dacht ze aan een ander toen ze haar ogen sloot. Of misschien analyseer ik nu weer te veel. Ze had nog een heel verhaal waarom ze dit werk deed, maar die verhalen zijn zelden de waarheid. Zo'n jong meisje. Zo fabelachtig mooi. Ik wil niet jonger dan 25 jaar. Ik geloof dat ik zelfs voor een verhoging van de minimumleeftijd ben, van 18 naar 21. Een hoer van 18, die is nog maar net van school, wat weet die van keuzes. Sinds een bezoek aan een meisje thuis dat eerst haar vriend moest bellen, en een bezoek aan een Thais massagesalon waar mijn meisje zachtjes begon te huilen, kom ik alleen nog in legale bordelen. Zo eens in de twee maanden.

"Na afloop sloeg ik haar aanbod af om mij zonder condoom te pijpen, voor dertig euro extra. Ik kan me niet voorstellen dat ze dat fijn had gevonden. 120 euro, inclusief fooi, rekende ik af. Het uur was om en ik bedankte haar. Nog voor de brede portier beneden op onze deur had gebonsd omdat we voort moesten maken, wasten we ons opnieuw aan de wasbak en nam ik me voor eerder terug te komen dan gewoonlijk. Maar de derde keer dat ik met haar wilde afspreken, was ze weg. Verdwenen. Good for her. Misschien had ze haar schulden afbetaald, misschien had ze een vriendje. Misschien had ze er gewoon genoeg van. De meeste meisjes doen dit werk niet lang."