Direct naar artikelinhoud

Feest in de badkamer

Een snufje goud, een portie glitters, een streepje rood... Met deze producten verschijn je gegarandeerd op je best aan de feestdis!

Fris van top

tot teen

Betaalbare luxe, dat is wat de limited edition Croco van Bodysol uitstraalt. De douchemousse en handwash hebben een fris parfum, verzorgen en hydrateren je huid en zijn hypoallergeen.

Croco douchemousse en handwash van Bodysol, € 7,99 en € 5,99, in de apotheek.

Het oog wil ook wat

Een beetje partylook moet gewoon parelmoer en goud bevatten! Precies wat het Splendorpalet van Dior biedt: 2 tinten goud, wit, zilver en zwart. Met de 2 applicators kun je creatief aan de slag.

Oogschaduw Splendor limited edition van Dior, € 64, in de parfumerie.

Copy de rodeloperlook van Kate Moss

Met de inhoud van deze beauty bag creëer je moeiteloos de rodeloperlook van Kate Moss. In het toilettasje vind je de 24HR Supercurler Mascara, de Lasting Finishing by Kate Lipstick #51 Muse Red, en de 60 Seconds SuperShine #320 Rapid Ruby nagellak.

Beauty Bag met 3 producten van Rimmel, € 14,99, bij Kruidvat.

Please,

do not disturb!

Hangende oogleden, donkere kringen, gezwollen ogen: niets laat je er zo vermoeid uitzien als je ogen. Hét recept voor een wakkere blik? Het S.O.S.-kitje van Delbôve met wattenschijfjes, het wonderproduct Eau Apaisante Yeux én een fraaie deurhanger met de veelzeggende tekst 'SHHH... Do not disturb'. Het recept werkt als volgt: breng het product op twee wattenschijfjes aan, leg de watjes op je ogen en laat een tiental minuutjes inwerken. De lotion werkt kalmerend, versterkt het natuurlijke afweersysteem van de oogleden en -contouren, ontspant, egaliseert en maakt de huid minder gevoelig. Om er zeker van te zijn dat je die 10 minuten niet gestoord wordt, vergeet niet de deurhanger uit te hangen!

Delbôve, Eau Apaisante Yeux (50 ml) + wattenschijfjes + deurhanger, € 42. www.delbove-cosmetics.com.