Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Leen Dendievel had deze verhaallijn in ‘Thuis’ liever anders gezien: “Ik vond het een rare beslissing”

TVIedere maandag lanceert de VRT een nieuwe aflevering van ‘Schoeters en Bellen’, een podcast waarin Siska Schoeters een gesprek aangaat met bekende Vlaamse tv-gezichten. Deze week babbelde ze met ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel, die vertelde dat ze niet altijd akkoord gaat met de beslissingen van de scenaristen.

9 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    Ik had liever gehad dat ze die zever zouden afvoeren. Onder het mom dat ze veel zaken bespreekbaar gemaakt hebben maken ze dagelijks ruzie en veel lawaai terwijl ze onzin uitkramen. Voeg daarbij nog de nodige moorden, verkrachtingen, spoorloze verdwijningen, een verrijzenis is er ook al gebeurd en ga zo maar door. Waardeloze brol.
  • Raphael Kerser

    5 jaar geleden
    Veel miserie inderdaad, maar vergeet niet dat Thuis door die extreme gebeurtenissen al verschillende taboes bespreekbaar heeft gemaakt. Bijvoorbeeld druggebruik bij jongeren, mishandeling, homoseksualiteit en later transgenders, overlijden van kinderen en geweld van jongeren naar hun ouders toe.
  • louis pippers

    5 jaar geleden
    De mooiste en beste actrice uit thuis
  • annie smith

    5 jaar geleden
    En dan al die kinderen die daar al gestorven zijn , in de buik of later en dan moeten we nog één zien liggen op het sterfbed .Een beetje veel miserie toch
  • Luc DEGROOTE

    5 jaar geleden
    Tegenwoordig Rampenhuis ipv Thuis. Beetje happy verhaallijnen zijn precies taboe geworden.