Van Grieken: "Klacht indienen tegen tijdelijk asielcentrum Deurne"

“We gaan klacht indienen om de komst van het tijdelijke asielcentrum in Deurne te verhinderen.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in VTM NIEUWS. Eerder was ook al N-VA-voorzitter Bart De Wever niet te spreken over de plannen van Fedasil. “Maar De Wever moet nu geen calimero spelen, de plannen zaten al in de pijplijn onder ‘zijn’ Theo Francken’, aldus Van Grieken.

30 reacties

  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Het mag overal maar niet in Antwerpen, lees ik hier. Mag ik erop wijzen dat wij bijna alle vreemdelingen in Antwerpen krijgen terwijl dorpen, gemeenten en kleine steden bijna zo goed als gevrijwaard blijven. Typisch De Block, wetende dat ze nodig zijn voor NVA zijn droom. Hopelijk wordt NVA wakker en kiezen ze andere partners.
  • josette Huybrechts

    5 jaar geleden
    Wernet Brusselmans, dat zegt alles over "democratie".
  • josette Huybrechts

    5 jaar geleden
    Guy Bekaert, Het VL.B is ook niet racistisch maar realitisch, trouwens onlangs heeft een rechter deze partij niet racistisch genoemd. En waarom dient Bart De Wever geen klacht in, als burgemeester van Antwerpen zou hij dit zeker moeten doen.
  • freddy depaepe

    5 jaar geleden
    groot gelijk heeft hij mijn stem hebben julie
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Dat negatief advies van "Inspectie Financien" is uiteraard geenszins bindend , enkel een "advies", maar wel één dat noopt tot enigerlei reflectie, quod non. De manifeste kwaadwilligheid van Maggie's De Block's betreurenswaardig initiatief geldt als profetie voor electorale buiklading in mei. Haar partij exceleert trouwens is het ingooien der eigen ruiten, daarom wezen de electorale te leggen windeieren in mei haar gegund.