RV
Volledig scherm
© RV

VIDEO. Eerst pech, nadien zware schuiver: Van Aert wordt niet gespaard van onheil in Parijs-Roubaix

9 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Dat Wout volledig uitgeteld was na de wedstrijd heeft inderdaad te maken met te weinig eten en zeker te weinig drinken in dit gaan ik met Pierre Desmet akkoord, maar hij wilde zo graag die minuten goed maken en verloor het belangrijkste uit het oog. Toch een goede les voor Wout voor de toekomst.
  • H. Anckaert

    5 jaar geleden
    Als je moet praten over je fouten is het gelijk de voetballers die zeggen hadden we die grote kansen maar binnen geshot dan waren we nu gewonnen. Stop met excuses en geluk dat dwing je af!!
  • H. Anckaert

    5 jaar geleden
    Denk dat het 5minuten waren. niet overdrijven he mannen. Wout was super sterk maar het moet ook meezitten in de koers en vooral in Parijs Roubaix. In het gras belanden door anderen kan iedereen gebeuren en in die bocht vallen was hij waarschijnlijk de enige. Tja dan moet je niet zeuren en Wout weet dit ook wel. Had Matthieu vorige week zijn twee handen aan het stuur gehouden dan won hij de Ronde. Je moet maken dat je nadien niet moet praten over je fouten maar koersen en durven verliezen.
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Waarom vallen die veldrijders zo gemakkelijk? MVDP wordt toch als de beste piloot op de fiets aangezien. Raar.
  • jurgen de noor

    5 jaar geleden
    de ploegmaten keken wel continue achterom, van waar blijft hij. Mike tennissen eindigde wel heel goed. hij was waarschijnlijk medekopman...