BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gilbert wint zoals hij dat het liefst doet: “Trainingen in de bergen in Monaco deden me deugd”

Parijs-RoubaixLombardije, de Ronde, Luik en nu ook Roubaix. Philippe Gilbert kon met zijn geluk geen blijf na opnieuw een extra monument op zijn erelijst: “Beetje bij beetje kom ik dichter bij winst in alle monumenten.”

4 reacties

  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Ja Filip, maar de grootste vedette was Wout. Heeft zo maar efkes drie minuten moeten goedmaken in zijn eentje ! En hij wist nog altijd wie op kop reed!!
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Desmedt , heel moeilijk voor u om Van Aert te noemen . Jammer maar Wout en VDP zijn de coming mannen voor de komende jaren . Wout is voorlopig nog ietsje minder dan de dertigers , wat volgens mij heel normaal is . Maar er wachten moeilijke tijden voor u ! Jaloezie van een jong renner is een moeilijke ziekte .
  • Johnny Vermeulen

    5 jaar geleden
    Dikke Proficiat Phil en dikke verdiend !! Dikke Proficiat ook aan heel De Ploeg!! Van Harte Johnny Vermeulen ♂️
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Er waren in deze koers twee grote vedetten , twee grote uitblinkers , zijnde Gilbert en Seppe !! Seppe zou ook podium gereden hebben , denk zelfs dat Seppe zou gewonnen hebben had hij die panne niet gehad !! Prachtige wedstrijd ook van Gilbert !! Dikke proficiat voor hem , hopelijk kan hij nog Milaan - San Remo winnen !!