Splash News/Fairfax County Court - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Splash News/Fairfax County Court - Fotomontage HLN

Johnny Depp door het lint: miljoenenappartement van zijn ex kort en klein geslagen

CelebritiesAmber Heard (32) heeft bij de rechtbank foto’s ingediend die moeten aantonen hoe haar penthouse - dat ruim 2,6 miljoen euro waard is - kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp (55). Heard beweert dat Depp tijdens een woede-uitbarsting zijn emoties niet meer te baas kon, waarna hij de boel vernielde. De foto’s worden gebruikt als tegenaanval tegen de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van mishandeling.

26 reacties

  • Godfrey Vaes

    5 jaar geleden
    Hoe bewijs je dat Depp dit deed en niet zijzelf bvb??
  • Jil Heirman

    5 jaar geleden
    Ongelofelijk hoe vrouwen automatisch de schuldigen en leugenaars zijn bij het grote publiek. En mannen zijn altijd de arme slachtoffers van manipulatie.. Die kunnen natuurlijk privé niks mis doen als ze toevallig goed kunnen acteren.. Wat een redeneringen!
  • an geerinckx

    5 jaar geleden
    De foto's zouden metadata zijn . Dus nooit te achterhalen wanneer ze gemaakt zijn . Het bewijst ook niks want johnny staat er niet op. Die bewuste avond zijn er politie langsgeweest en hebben niets kunnen vaststellen op haar gezicht en in 'zijn' apparement. Ik hoop dat johnny blijft vechten voor gerechtigheid . En dat zijn naam gezuiverd kan worden.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Daar komt ze nu pas mee af?
  • Elvire Poireau

    5 jaar geleden
    De enige die Johnny Depp kon kalmeren was Vanessa Paradis. Voor hij haar kende sloeg hij meerdere restaurants klein bij woede aanvallen. Ik hou nochthans heel veel van Johnny als acteur. Moet wel zeggen dat de smartphone heel duidelijk in haar gezicht geslagen is, dit is geen fake door make-up!