Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Moeder slaakt noodkreet nadat zoon (13) stierf aan xtc: “Vind de dealer die de drugs aan mijn jongen heeft verkocht”

Een moeder uit Wales heeft de politie wanhopig gesmeekt om de drugsdealer te vinden die xtc-pillen gaf aan haar zoon. De dertienjarige Carson Price vond afgelopen vrijdagavond de dood in een park na het nemen van drugs.

10 reacties

  • Jos Vercammen

    5 jaar geleden
    Of dat goedje nu legaal of illegaal op de markt komt maakt niet uit. Het blijft een gevaarlijk genotsmiddel die een mens langzaam maar zeker aftakelt en uiteindelijk doodt. Zoiets verkopen, of het nu door de overheid toegelaten is of niet, is en blijft, ethisch gezien een zwaar misdrijf. In de USA kan men legaal en quasi ongereglementeerd wapens kopen. Wat hiervan de gevolgen zijn weet ondertussen wel iedereen.
  • Johannes Martens

    5 jaar geleden
    @Marc Baeyens: als men het legaliseert dan heeft men de controle over het product en zullen dodelijke pillen niet meer op de markt komen., en drama's zoals dit niet meer voorkomen. Het is precies omdat het illegaal is dat men niet kan controleren wat er in de pillen zit.
  • Bert Van Elst

    5 jaar geleden
    de dealer heeft er geen schuld aan, er is niemand die je verplicht om de pillen te kopen
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Het dealertje dat de pillen verkocht heeft zal gevonden en gestraft worden. Maar diegene die ze aanmaakt en distribueert dat zal andere koek worden.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    De hamvraag is... verkocht de dealer de pilletjes of geraakte de jongen aan de pilletjes bvb door zelf te stelen of te krijgen van een gebruiker?