Zo leerde Kevin De Bruyne zijn Michèle kennen

Premier LeagueKevin De Bruyne is in een gesprek met The Players’ Tribune teruggekomen op hoe hij zijn vrouw Michèle leerde kennen. En de Man City-middenvelder heeft het ook over hoe hij bij een van zijn blessures dit seizoen voor de eerste keer moest huilen.

9 reacties

  • Freddy De Wulf

    5 jaar geleden
    Schitterend dat hij dit belangrijk hoofdstuk van zijn privéleven zomaar aan iedereen vertelt. Echt een topkerel, zowel op als naast het veld. Geen kapsones zoals zovele andere voetballers. Maar het gaat hier wel om zijn privéleven. Dus waarom de vergelijking met Hazard ?
  • Jacques Delalieux

    5 jaar geleden
    Mooi verhaal en het siert hem dat hij het durft vertellen. Als voetballer is hij een strateeg, met organisatie talent en doorzicht in de situatie. Een stuk beter en productiever dan een Hazard, die veel mooi rondfladdert, zich dan moet vastlopen alvorens er aan te denken een pas te geven.
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    Topkerel met het hart op de juiste plaats en een vader en echtgenoot om U tegen te zeggen !
  • Franc Smeets

    5 jaar geleden
    Echte liefde, dat zie je meteen. Was ook zo geweest als hij wafels had verkocht op de markt in Gent ipv een topvoetballer.
  • Eduard Janssens

    5 jaar geleden
    Ik ben gescheiden lang diep gezeten , nu met vriendin wel ik ben super gelukkig ik zou zonder haar nu verloren lopen ik zo niet weet wat beginnen moest ze er niet zijn ik houd heel veel van haar en bij het ouder worden is dat zelfs nog mooier