Gordon Ramsay
Volledig scherm
Gordon Ramsay © afp

Gordon Ramsay pakt uit met ‘authentiek’ Aziatisch restaurant, maar de kritiek is snoeihard: “Dit is een ‘Kitchen Nightmare’”

De restaurantgroep van Gordon Ramsay is zich volop aan het voorbereiden om ‘Lucky Cat’ te openen, een authentiek Aziatisch eethuis in Londen. Maar na een lanceringsevent met journalisten vorige week claimde recensent Angela Hui dat het je reinste ‘keuken-nachtmerrie’ is (naar analogie met de tv-show ‘Kitchen Nightmares’ van de Britse sterrenkok) en daar heeft ze zo haar redenen voor.

10 reacties

  • Tamasius Brixiis

    5 jaar geleden
    Als mensen met woorden als 'cultural appropriation' smijten stop ik met de rest van hun boodschap te lezen
  • Thomas Van Der Linden

    5 jaar geleden
    Wat de mensen ook van hem vinden, zijn restaurants zijn echt wel top. Zowel qua eten, service en hygiene.
  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    We spreken hier niet mee over sterrenchefs maar over sterrenmanagers de naam wordt verkocht,deze mensen staan al lang niet meer zelf in de keuken,hun programma's worden volledig geregiseerd ,de merchandise is belangrijk idem voor bv Jamie Olivier,als het publiek maar gelooft dat hun producten goed zijn.
  • Richard Tolenaars

    5 jaar geleden
    De beste keuken is de Thaise keuken, heel iets anders dan de "sterrenrestaurants" hier waar je een hele bloemlezing krijgt over twee blaadjes witlof, en een aardappeltje dat je amper ziet liggen, en allemaal veel te duur ook. Wij hebben in onze tuin, verse citroengras, kurkumawortel, verse gemberwortel, verse Thai basilicum, okra, en nog veel meer fantastische smaken;
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Ik kook soms authentiek aziatisch, met ingredienten uit het land zelf. Het is lekker voor de afwisseling, maar aan onze keukens kunnen weinig andere landen evenaren. Dergelijke sterrenchefs gaan natuurlijk nooit oude klassieke recepten kopieren, maar maken er iets nieuws, spannender van.