VISTA!
Volledig scherm
© VISTA!

Yannick Ferrera heeft in VISTA! boodschap voor spelers Anderlecht: “Je wordt goed betaald, dus vecht zodat je nog met eergevoel op vakantie kan gaan”

VISTA!Er was alweer heel wat om over na te kaarten in VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws in samenwerking met Proximus Sports. Zo keerden de fans van Anderlecht zich vrijdagavond op Sclessin helemaal tegen hun eigen ploeg, verraste Antwerp Gent op eigen veld en maakte Genk de verhoudingen nogmaals duidelijk bovenin na een prima topper tegen Club Brugge. 

7 reacties

  • Luc Braeckman

    5 jaar geleden
    Och, eens 10 jaar wachten op die volgende titel...jullie worden er nederig van!
  • Werner Van Crombrugghe

    5 jaar geleden
    Anderlecht kan voetballen dat heb ik gezien tegen Club,dus het probleem is mentaal en geloof mij met 3 gerichte aankopen (in elke linie 1 speler met meerwaarde)kunnen ze volgend seizoen Zeker top 3 spelen, en zo verder evolueren met aankomend jong talent bv.Docu ik weet niet hoed hoe zijn naam wordt geschreven maar dat is volgens mij de beste op Anderlecht
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    misschien zou het geen slecht gedacht zijn om eens aan hun loontjes te zitten,ze zullen snel een versnelling hoger gaan,in manchester zit er ook zo een trainer en dieje ni bang is en zegt dat het beter moet en vanavond dient er gewonen te worden of het wordt bezuinigen
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Patrick Rasschaert is trainer is net zo goed als zijn spelersmateriaal. Je kan bijvoorbeeld 2 toptrainers bij Anderlecht zetten, die gaan echt niet beter voetballen. Als er geen kwaliteit is dan houdt het op. dat betekend dat de club slecht heeft geïnvesteerd in spelers. dat mag je de club aanrekenen.
  • Patrick Rasschaert

    5 jaar geleden
    De spelersgroep van Anderlecht hebben een trainer nodig zoals indertijd Norberto Höffling. IJzeren discipline en ze moesten niet komen zagen. Klassetrainer die met Club en KVO mooie resultaten heeft gehaald.