Ook in VISTA! kwam het handspel van Mechele aan bod: “In lijn met het reglement is dit een terechte penalty”

0 reacties

  1. “Frank de Boer zette Vanheusden niet voor niets al in de basis bij Inter”
    VISTA!

    “Frank de Boer zette Vanheusden niet voor niets al in de basis bij Inter”

    Wie de Jonge Profvoetballer van het Jaar mag worden? Dan kiest Boskamp verrassend niet voor Yari Verschaeren maar voor Zinho Vanheusden. “Fantastisch, man! Dat het een aanvaller moet zijn, omdat ik van aanvallers houd? Vanheusden kan ontzettend hoog spelen, weet je dat? (lacht) Frank de Boer heeft hem niet voor niets op heel jonge leeftijd al in de ploeg van Inter gezet. Die speelde zo goed, weet je wel. Maar ja, dan moesten ze natuurlijk wel winnen bij Inter en is hij naar Standard gegaan. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Martínez hem al bij de Rode Duivels had gehaald.”
  2. VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”

    De 25ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden en er is weer heel wat om over na te kaarten. Zo kwamen Club Brugge en Anderlecht niet verder dan een gelijkspel en AA Gent deed misschien nog de slechtste zaak van allemaal door met 1-2 te verliezen van Moeskroen. Michel Louwagie, de manager van de Buffalo’s, gaf in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, tekst en uitleg bij de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. Hij kreeg het gezelschap van HLN-journalist en Gent-watcher Rudy Nuyens en Proximus Sports-analist Wim De Coninck. Niko Lainé leidde als moderator alles in goede banen.
  1. VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”
    VISTA!

    VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”

    Er viel flink wat na te kaarten over het voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Geen betere plaats daarvoor dan VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Yannick Ferrera was de centrale gast. Ferrera zag zijn ex-ploeg Sint-Truiden alweer een prima zaak doen. Na hun zege tegen Charleroi van gisteravond delen de Kanaries de derde plaats met Standard en Antwerp. Behalve Ferrera namen ook Niels Poissonnier, de Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws, en Proximus-analist Wesley Sonck plaats rond de VISTA!-tafel. Moderator Niko Lainé leidde het gesprek in goede banen.
  2. Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”
    VISTA!

    Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”

    Speelt Racing Genk kapitein Alejandro Pozuelo alsnog kwijt? Het heeft er veel van weg. De 27-jarige Spanjaard dreigt met contractbreuk om zijn transfer te versieren. Uiteraard werd over de zaak-Pozuelo ook in VISTA! duchtig gedebatteerd. “Ik denk dat de zaak heel duidelijk is, hé. Pozuelo gaf zijn woord om te blijven – blijkbaar tot in juni. Dan moet hij dat ook doen”, vertelt AA Gent-manager Michel Louwagie. “Ik vind het niet kunnen. De makelaars weten heel goed dat de markt in China open is tot begin maart. Dat weten ze in januari ook.”