Ferrera: “Ik ben ervan overtuigd dat Standard kampioen kan worden”

0 reacties

  1. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
    VISTA!

    “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

    “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
  2. VISTA! met Trond Sollied over de veroordeling van Lokeren: “Het kost veel meer om te degraderen, dan om een nieuwe spits te kopen”
    VISTA!

    VISTA! met Trond Sollied over de veroorde­ling van Lokeren: “Het kost veel meer om te degraderen, dan om een nieuwe spits te kopen”

    De 28ste speeldag van de Jupiler Pro League behoort tot het verleden, tijd dus om na te kaarten in een nieuwe aflevering van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast vandaag was niemand minder dan Trond Sollied, de Noor die eerder dit seizoen nog even aan de slag was bij Lokeren. Onder meer de veroordeling van zijn ex-team naar 1B kwam ter sprake, maar ook de laatste rechte lijn naar de play-offs en de spannende ontknoping in 1B kwamen aan bod. Sollied kreeg het gezelschap van Rudy Nuyens, voetbaljournalist bij Het Laatste Nieuws en Wim De Coninck, analist bij Proximus Sports. Nicolas De Brabander leidde alles in goede banen.
  1. “Zeven speeldagen schorsing voor Malinovskyi? Veel te zware straf”
    VISTA!

    “Zeven speeldagen schorsing voor Malinovs­kyi? Veel te zware straf”

    Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft zeven wedstrijden schorsing gevorderd voor Ruslan Malinovskyi. “Dat is wat mij betreft een veel te zware straf”, vertelde Gilles De Bilde in de VISTA!-studio. “Ik heb als ex-speler niet het gevoel dat hij de intentie heeft om Verstraete te raken of te kwetsen. Ik vernam daarnet dat het gaat om advocaten die die beslissing nemen. En dat zijn mensen die toch misschien net iets minder voeling hebben met het voetbalmilieu, of met hetgeen er op het veld gebeurt.” Marc Degryse vult aan: “Alle voetballers, waarmee ik aan tafel heb gezeten, waren overtuigd dat het pech was. In het vallen raakt hij het gezicht van Verstraete. Maar ik vreesde ook dat, als er iemand moet oordelen die dat anders ziet, dat die gaat oordelen dat het bewust is. En dan krijg je een straf.”