Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Brussels gewest gaat deel van Noordstation 's nachts afsluiten voor migranten

Het Brussels gewest gaat een deel van het Noordstation 's nachts afsluiten, zodat er geen transmigranten meer kunnen rondhangen of slapen, meldde VTM Nieuws gisteren. Het kabinet van Brussels minister-president Rudi Vervoort laat vandaag weten dat transmigranten nog altijd aan het Noordstation kunnen slapen. 

45 reacties

  • Elisabeth Cools

    5 jaar geleden
    Allemaal de schuld van Merkel en wij zitten met de problemen. Het station dicht doen gaat niks oplossen want die zoeken andere plaatsen op waar ze dan wel kunnen slapen en verblijven. Het probleem wordt heel simpel verschoven. Terug sturen is de enige oplossing dunkt mij en anders ze aan de deur van Merkel afzetten.
  • Johan Geyskens

    5 jaar geleden
    Gerry Cle, Francken heeft meer gedaan dat dat arrogant mens DeBlock, overal waar ze komt maakt ze er een puinhoop van ze is een neidig en onbekwaam mens, en neen het zijn geen beesten maar genoeg is genoeg, wat zeg je van Belgen die op straat moeten slapen?
  • benny vandersanden

    5 jaar geleden
    Iedere avond een bus inleggen om illegalen van het Noord station naar de gebouwen van lokale ngo's te brengen. Zij moeten dan maar zorgen voor voedsel en een slaapplaats
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Het is toch niet omdat Francken niets deed dat De Block niet moet ingrijpen. Het lijkt wel dat ze die overlast bewust willen behouden. Zorg gewoon voor opvang dan moeten die mensen niet in stations of parken slapen. Laat ook iedereen die wil een asielaanvraag doen en onderhandel met VK zodat transmigranten weten waar ze aan toe zijn. Illegalen zijn GEEN beesten en hebben ook recht op een menswaardige behandeling.
  • Peter Simons

    5 jaar geleden
    Stuur Francken naar daar, die kan wat visa uitdelen !