CD&V-voorzitter Wouter Beke.
Volledig scherm
CD&V-voorzitter Wouter Beke. © Joel Hoylaerts / Photonews

Wouter Beke (CD&V): “Onbestuurbaarheid van België? Dat spel gaan wij niet meespelen”

CD&V past voor een onbestuurbaarheid van België. Dat heeft voorzitter Wouter Beke maandagavond in het VRT-programma Terzake duidelijk gemaakt in een reactie op het kandidaat-premierschap van N-VA-boegbeeld Jan Jambon.

102 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Beke gelooft zijn eigen leugen nog denk die nu nog dat hij geloofwaardig overkomt.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    50 jaar CD&V-loodgieterij hebben ons land onbestuurbaar gemaakt. We lossen de problemen pas op als ze niet meer op te lossen zijn, weet je nog wel ?
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Een arrogante nationalist die zichzelf voorstelt om premier te worden van België, het land dat hij verfoeit, en die er alles aan zal doen om dit land onbestuurbaar maken, dit zijn zijn eigen woorden, ja... je moet maar durven.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Beke speelt het spel van de onbestuurbaarheid van België niet mee zegt hij. Lol. De cD&v speelt het spel al gedurende deze ganse legislatuur en de voorgaande. Door de kaart te trekken van Di Rupo en de zesde sTRaathgervorming, door het confederaal model te dwarsbomen. Tsjevenpreken voor goedgelovigen daar zijn ze meester in bij deze trado-partij van het eigen belang ten nadele van het belang van Vlaanderen
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Werken naar een confederatie toe is geen spel meneer Beke! Dit is bittere ernst en meer dan nodig.