Kris Peeters.
Volledig scherm
Kris Peeters. © Photo News

Peeters haalt degressiviteit uitkeringen onder stof uit

Sinds de val van de regering en het loonoverleg leken de plannen voor de degressiviteit van de werkloosheidsuitkeringen in de koelkast verdwenen. Maar nu rakelt minister van Werk Kris Peeters (CD&V) de maatregel zonder fiat van de regering weer op. Dat melden De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

89 reacties

  • Susie Casteleyn

    5 jaar geleden
    Straf dan degene die weinig of geen werkervaring hebben tel zeker de gewerkte jaren. En straf de werkende mens niet als die plots op straat komt te staan pak de profiteurs aan die mss al jaren genieten op de werkende mens zen rug
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    Weer zo'n halve maatregel: stop mensen die ontslagen worden niet in de miserie. Geef ze het laatste nettoloon als werkloosheidsuitkering, neem hier telkens na 6 maanden een stuk van af en na 2 jaar is het afgelopen. Zoals in Zweden: daar heeft iedereen werk na 2 jaar.
  • Ricci Latte

    5 jaar geleden
    Koko Peeters... de grootste papegaai van de Belgische politiek heeft weer eens iets nagezegd.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Probeert Peeters N-VA te paaien met een nieuwe tsjeven streek ; of probeert hij onder haar duiven te schieten ? Neem hem niet al te serieus in de verkiezingsperiode. "Dan mag men zich iets meer veroorloven" heeft hij vorige keer gezegd.
  • Piet Vanzonhoven

    5 jaar geleden
    De NVA komt ook enkel af met het buitenland als het hen goed uitkomt... als het over de hoge belastingen en taksen, elektriciteit,water , enz en lage pensioenen hier gaat durven ze niet naar andere landen wijzen, ze shoppen gewoon tussen de landen die het beste bij hun mening past ... wie dat nog niet door heeft... een bende eigen zakken eerst