Griet De Becker
Volledig scherm
© Griet De Becker

Piet Huysentruyt geeft het roer van restaurant Likoké aan z’n zoon en hoopt op een opening in Zuid-Afrika: “Ik zet bewust een stap achteruit”

ShowbizzVerrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant ‘Likoké’. Voortaan zal zijn zoon Cyriel mee aan het roer staan. “Ik ga als trainer achter de schermen werken. En blijf dromen. Als Cyriel het wil, openen we straks een tweede restaurant. In Zuid-Afrika”, glundert Piet.

4 reacties

  • mario vermeersch

    5 jaar geleden
    De levende kreeften koken op de TV heeft hem de das omgedaan,daarom dat hij uitwijkt naar zuid Afrika waar ze hem niet kennen.
  • willy elsacker

    5 jaar geleden
    Voor mij was en ben je nog steeds DE BESTE !Klassiek geschoold en geen streepjes zalfjes en bloemetjeskok zoals ze nu uit de grond worden gestampt enkel op geld en sterretjes op uit !
  • walter vermeulen

    5 jaar geleden
    Zegt genoeg over het belgische restaurantleven al onze topchefs gaan naar het buitenland omdat het in belgie zo goed gaat met de restaurants 50 procent van onze restaurants zijn al dicht uitgenomen de mac donalts Of quiks en frituren met dank aan onze politiekers
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Een stap achteruit, zijn zoon is gewoon een kop groter, ik zou ook een stap achteruit doen (LOL). In Frankrijk en een sprong vooruit in Afrika. Blijf Vlaams koken, niet alleen "braai"!
  1. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen