Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Isabelle A interviewt Bart Kaëll als vreemde eend in ‘Liefde Voor Muziek’: “‘We hebben elkaar eerst wat moeten besnuffelen”

TVNoem het gerust een bonte verzameling artiesten, dit jaar in ‘Liefde Voor Muziek’. Met Stef Kamil Carlens, Kommil Foo, Milow en Jan Leyers is de ‘alternatieve’ muziek goed vertegenwoordigd daar in Spanje. Met daartussen, ook een fiere Bart Kaëll (58). “Onder de indruk? De studiomuzikanten van die mannen zijn vaak dezelfde als de mijne, hoor.”

3 reacties

  • peter colson

    5 jaar geleden
    LOL, raoul Rouma, dat noemen ze een wederzijdse bevrediging. "artiesten en kunstenaars" die elkaar ophemelen, naai je zakken maar dicht. Meestal gaat dat gepaard met subsidies (jouw belastinggeld) dat richting bankrekeningen van zo'n lieden aan voor een "kunstwerk" waar niemand zit op te wachten en waarvan slechts 0,001% van de bevolking van in extase geraakt
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Bont allegaartje die mij niet kunnen verleiden om naar te luisteren. Iedereen zal weer iedereen fantastisch vinden en de nodige vermeende traantjes zullen O zo sympathiek vloeien. Non event, maar de muziekmaffia wordt daar beter van.
  • Karla Desmet

    5 jaar geleden
    'k heb hem altijd al een toffe gevonden. en isabelle a ook overigens. zo jammer dat zij niet tot 'de top' hoort. want zingen kan ze. nu toch :)