rv
Volledig scherm
© rv

Leko spaart spelers niet in kleedkamer in Genk: “Berge is twee meter groot en hij dribbelt jou?”

19 reacties

  • nico baelde

    5 jaar geleden
    Schitterende reactie van Leko. Hij had gelijk. Clubspelers speelden als bange wezels, geen minuut speelden ze hun eigen spel. Een reactie is er nodig tegen Antwerp!!!
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Wil leko zijn reactie wel zien na verlies van antwerp want dat gaat er gebeuren dit weekend! En Genk pakt een punt op sclesin
  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Als Genk verliest tegen Standard en Club wint tegen Antwerp, wat allebei mogelijk is zullen de criticasters weeral hun geweer van schouder moeten wiselen. Go Bruges.
  • Piet Corneel

    5 jaar geleden
    Hahaha leko manneke!!!! En rits dat wist ik zo dat die bij brugge niet mee kon.Bij KV Mechelen was hij al maar een klein spelerke.En leko de eerste drie wedstrijden zweefden jullie allemaal alsof brugge al kampioen was,en nu na de nederlaag in Genk mooi van vormer en co zich zo vlug mogelijk uit de voeten maken voor de journalisten,faire spelers die van brugge!!!!!!
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Kristof, alles mag openbaar zijn. Zij verdienen het duizendvoudige van een gewone arbeider en ze gedragen zich als verwende kinderen. Niet winnen, half loon. Zich laten vallen: direct rode kaart. Dit is geen voetbal meer, maar een grote show.