Toen Titouan (21) werd betrapt tijdens het wildplassen, zette hij het op een lopen.
Volledig scherm
Toen Titouan (21) werd betrapt tijdens het wildplassen, zette hij het op een lopen. © Shutterstock/RV

Student (21) belandt tijdens vakantie op Malta in gevangenis: "In een paar seconden liep het volledig fout”

Een tripje naar Malta is voor een Franse student (21) uitgedraaid op een nachtmerrie. Na een avondje stappen, moest hij bij het verlaten van een discotheek dringend plassen. Toen een agent hem betrapte, had hij de verkeerde reflex en vluchtte. Daarna liep het volledig fout.

61 reacties

  • tom de smet

    5 jaar geleden
    Een Erasmus student die geen Engels verstaat???
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Draag daarom in een stad altijd een opgevouwen kartonnen vla-/melkverpakking met je mee of een stevige plastic zak met schroefdopafsluiting. Men kan als man overal plassen en later kan men verpakking ergens legen.
  • Marcel Garitte

    5 jaar geleden
    Ik begreep de agenten niet, dus ga ik maar lopen. Uiteraard denken deze agenten dan dat er meer aan de hand is (bv. bezit van drugs). In plaats van een boek te schrijven, zou je beter die tijd besteden aan een cursus Engels voor dummies.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Is dat nu echt nodig om hier zulk een drama over te maken?? Ok hij had moeten gebruik maken van het toilet... als het er is , wat niet altijd het geval is in Malta. Sprak de politie Maltees of Engels??? Maltees versta je niet, zelfs als spreek je verschillende talen!
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    In de disco waren er genoeg wc's. Als je thuis vertrekt ga je toch ook niet eerst nog tegen de muur van je eigen huis plassen i.p.v. eerst nog na de wc te gaan.