Het Trump hotel in Washington, DC.
Volledig scherm
Het Trump hotel in Washington, DC. © AFP

Democraten kloppen aan bij Deutsche Bank voor informatie over financiën van Trump

Een aantal financiële instellingen zijn gesommeerd om informatie te overhandigen over de financiën van president Donald Trump. Een van de instellingen is de Deutsche Bank, zo maakten de Democratische leiders van de twee commissies van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden bekend.

5 reacties

  • Sebastian Peeters

    5 jaar geleden
    Nu het Rusland onderzoek op een sisser is afgelopen voor de democraten, zoeken ze maar naar andere verdachtmakingen.
  • Sylke Buysse

    5 jaar geleden
    Het zijn echt wel HEE:L slechte verliezers, die Amerikaandse "democraten"....
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    In de jaren 90 heeft Trump voor zes projecten in/rond Atlantic City "chapter 11" aangevraagd. Oorzaak: de recessie van toen. Voor één casino-hotel werd het een faillissement - voor de vijf andere kwam er een doorstart. In 2007 vroeg Trump aan Amerikaanse en buitenlandse banken financiering aan voor een mega-project in China. Deutsche Bank gaf de beste intrestvoeten, en voor Trump was de conclusie dan simpel. Wie dat onwettig vindt, ziet spoken.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    In 2008 had Trump al zoveel falingen achter de rug dat geen enkele Amerikaanse bank hem nog krediet wilde verschaffen. Hij is toen noodgedwongen in het buitenland kredieten moeten zoeken en is toen via de Deutsche Bank terecht gekomen bij Russische oligarchen die rechtstreekse connecties hadden met het Kremlin van Poetin. Ik zou zeggen - 'Follow the money'.
  • Luke Vincke

    5 jaar geleden
    De Democraten hebben nog altijd niet verteerd dat Hillary Clinton geen president is geworden. Democraten zijn blijkbaar toch niet zo democratisch...