Op de voorgrond Fred Rutten, op de achtergrond Michael Verschueren (archiefbeeld).
Volledig scherm
Op de voorgrond Fred Rutten, op de achtergrond Michael Verschueren (archiefbeeld). © BELGA

“Fred, heb je een paar minuten?”: zo kwam de breuk tussen Anderlecht en Rutten uiteindelijk tot stand

AnderlechtWaarom rekken? Fred Rutten (56) gaf gisteren aan volgend seizoen sowieso niet te blijven, waarna Anderlecht in onderling overleg afscheid nam van zijn coach. Karim Belhocine (41) neemt over.

24 reacties

  • dirk govaerts

    5 jaar geleden
    1) Makelaars bepalen wie waar speelt , niet een club of een speler zelf.2) de spelrs die aangeboden worden zijn allemaal van een B/C niveau . De top komt niet naar hier want die zitten allemaal al bij een topclub onder contract .3) het vorige bestuur heeft gecasht en daarom is er geen geld meer om te investeren 4) de supporters denken nog altijd dat ze europese top zijn en in belgie absoluut er boven uit steken, wat niet het geval is en dat begint langzaam door te dringen
  • Hedwig Beernaert

    5 jaar geleden
    De beste trainer van de wereld die naar Anderlecht komt zal geen succes hebben want de spelers hebben niet de kwaliteit en winnersmentaliteit. Of verdienen ze zoveel geld dat ze er lui van worden?
  • Hein Haemers

    5 jaar geleden
    Lees steeds de jeugd voorrang, zie Ajax. Maar zo simpel is het niet. Zij hebben sinds jaar en dag dezelfde visie, topspelers van jeugdtrainer tot directie. Duurt jaren, geeft niet beter dat dan al die miskopen.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Rutten kende de competitie en de spelers niet. Met De Boeck had er nu tenminste een ploeg gestaan.
  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    Didier Briglia, jij die alles beter weet waarom solliciteer jij niet eens bij RSCA misschien breng jij wel de kentering. Als iedereen dom is en enkel jij bent slim waar wacht je dan nog op?