De in beslag genomen sigaretten zijn goed voor 3,2 miljoen euro aan ontdoken rechten.
Volledig scherm
De in beslag genomen sigaretten zijn goed voor 3,2 miljoen euro aan ontdoken rechten. © Photo News

Douane neemt 10 miljoen illegale sigaretten in beslag op vier locaties

binnenlandDe Administratie Opsporing Douane en Accijnzen - Inspectie Genk heeft maandag en dinsdag huiszoekingen uitgevoerd in vier loodsen in Sint-Truiden, Willebroek en Vorselaar in de strijd tegen de illegale productie van sigaretten. Dat zegt de FOD Financiën. 

2 reacties

  • Ton Wurtz

    5 jaar geleden
    Illegaliteit van tabak is nooit goed, want je weet niet wat je gebruikt. Het is slecht voor iedere business van fabrikant tot winkelier. Stoppen doe je als ongemak zich meester maakt van je lichaam. Wat het kost is niet van belang en of het een goede beslissing is nog minder. We genieten en hebben plezier en daar hoort illegaliteit niet bij.
  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Een goede zet voor de rokers, want niemand weet wat voor extra rotzooi in die sigaretten gedraaid werd, men beweerd zelfs dat er kunstmest gebruikt zou worden. Zelf ben ik blij om al 18 jaar van die stinkstokken af te zijn. Rookstop is één van mijn beste beslissingen ooit geweest, van mijn laatste sigaret tot nu, heeft me dat 20.500 euro minder gekost, ( 6408 dagen aan 1 pakje per dag (3,21 euro in het jaar 2000))