BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Fenomenale Van der Poel verslaat Alaphilippe in Brabantse Pijl na sprint met vier, Wellens derde

WielrennenMathieu van der Poel heeft de Brabantse Pijl gewonnen. De topfavoriet rekende in een sprint met vier af met die andere topfavoriet, Julian Alaphilippe. Tim Wellens werd derde. Voor Van der Poel is het al zijn vijfde overwinning van het seizoen.

72 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    toch erg dat sommige hun jalousie niet kunnen bedwingen op een sporter die outstanding is met onsportieve verdachtmakingen
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Peter Nols , er zijn al veel winnaars die tegen de lamp hebben gelopen . Ik ben fan van Wout en hij mag volgend seizoen weer zo een voorjaar rijden zoals nu . Chapeau
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Knap gereden. meteen moet ik denken aan een anekdote richting WOut Van Aert zijn extra spiermassa. Wout heeft inderdaad meer spierkracht gekregen door specifieke training maar er zit teveel ander aan dat er niet aan moet zitten. Bovendien zijn zijn trainers een beetje fout met te stellen dat hij moet bijkomen voor de klassiekers. Een Wout met zijn gewicht van vorig jaar, had echt winstkansen gehad, zelfs met pech. Extra gewicht kost veel meer energie, dat vergat men.
  • Christiaan van Mansfeld

    5 jaar geleden
    Toen hij 11 was won ie al alles. Een combinatie van genen, opvoeding, willen en kunnen afzien en een beetje geluk. Zijn vader zei het al vroeg. Ben wel benieuwd hoe zijn grote broer zich nu voelt.
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    VDP gaat eerder de Tour winnen dan Van Aert een klassieker.