RV/WA Police
Volledig scherm
© RV/WA Police

Australisch koppel wordt gered uit moeras nadat ze “HELP" schrijven in modder

Een Australisch koppel is na 26 uur gered uit een moeras, nadat ze met een slim trucje de aandacht van een reddingsteam konden trekken. Het paar maakte een vuur en schreef “HELP” in de modder, waardoor de politie hen relatief snel kon vinden.

3 reacties

  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Ja Australië is geen land om in uw eentje rond te reizen
  • David Vermeulen

    5 jaar geleden
    Goed gedaan. Vooral familie informeren.
  • Filip Van Den Eeckhout

    5 jaar geleden
    Leuk avontuur.
  1. Hobbyfotograaf (64) ontsnapt aan de dood nadat hij verrast wordt door opkomend water op strand

    Hobbyfoto­graaf (64) ontsnapt aan de dood nadat hij verrast wordt door opkomend water op strand

    Een 64-jarige hobbyfotograaf uit Brugge beleefde vanochtend de schrik van zijn leven toen hij bij het nemen van foto’s in zee plots werd verrast door het opkomend water. Vincenzo Monti kon geen kant meer op en zat tot overmaat van ramp vast in een put. Een reddingsboot kon hem uiteindelijk tijdig op het droge krijgen. Opvallend: de man bekommerde zich meer om zijn fotomateriaal dan om zichzelf en bleef alles boven water houden. “Gelukkig is alles veilig aan land geraakt. Waarom ik mijn camera en statief niet loste om mezelf in veiligheid te brengen? Het is me nu eenmaal veel waard”, zegt de goedlachse Vincenzo.
  2. KIJK. Families overleden gevangenen krijgen lichaam geliefden terug zonder organen: “Ze hebben in onze plaats een beslissing genomen”

    KIJK. Families overleden gevangenen krijgen lichaam geliefden terug zonder organen: “Ze hebben in onze plaats een beslissing genomen”

    In de Amerikaanse staat Alabama hebben familieleden van overleden gevangenen verschillende rechtszaken aangespannen. Ze kregen de lichamen van hun geliefden terug zonder organen. “Ze hebben de beslissing voor ons genomen”, vertelt Marvin Kennedy, die zijn overleden broer moest begraven. Twistpunt is een overeenkomst tussen de gevangenissen en de universiteit in Alabama, die zou toelaten om de organen te gebruiken, maar volgens de families is die onwettig.