PHOTO NEWS
Volledig scherm
© PHOTO NEWS

‘Piet Piraat’-acteur Peter Van de Velde is storende ouders tijdens optredens beu

ShowbizzPeter Van de Velde (52) heeft op Twitter zijn ongenoegen geuit over ouders die de ‘Piet Piraat’-theatervoorstellingen verstoren. Hij roept iedereen op om zijn smartphone weg te steken tijdens de show. De acteur vraagt op sociale media om wat respect. 

35 reacties

  • Thierry Piette

    5 jaar geleden
    Als ik naar het theater ga, dan zet ik mijn smartphone op vliegtuigstand. Voor mij is naar het theater gaan, eventjes "me-time". Dan wil ik door niemand maar dan ook door niemand gestoord worden. Ik vind het ook "not done" om te eten en te drinken tijdens een theatervoorstelling. Heb een beetje respect voor al die mensen die u een mooie show brengen en dat zijn niet alleen de mensen die je op het podium ziet staan.Ook zij die achter de schermen werken.
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Er zijn steeds meer smartphonejunkies. Het is wachten tot dit als een ziekte erkend wordt. Dan kan men naar een psycholoog. Terug betaald door de ziekenkas natuurlijk.
  • Johny Lotthior

    5 jaar geleden
    Heel erg hoe mensen echt geen 2 minuten kunnen laten om op dat bakje te kijken.... Ik heb ook al dikwijls mijn beklag gedaan bij Kinepolis omdat er te pas en te onpas in een donkere zaal plots licht aanfloept omdat een onnozelaar zijn facebook moet checken. Een stoorzender zodat er, binnen een bioscoop- of theatercomplex, geen verbinding is, moet toch kunnen !?
  • luc boeckx

    5 jaar geleden
    Die mensen zijn asociaal bezig. Arme mensen!
  • Hendrik Weckseler

    5 jaar geleden
    Het zijn de kinderen die piet piraat willen zien hè en de ouders betalen zijn loon en als die geen uren naar een voor volwassenen helse show willen kijken is het toch normaal dat ze op de gsm bezig zijn als het geluid uitstaat kan dat toch geen probleem zijn