Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT (18/4). Zelfs vlag houdt Jakobsen niet van winst in Turkije - Van Avermaet: “Amstel is Ardennenklassieker die me het beste ligt”

18 reacties

  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    We hebben kunnen zien wat de klassieker die hem best ligt heeft opgebracht.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Van Avermaet zoals altijd heel veel praat vooraf, laat eerst wat zien en dan kunnen we nog eens praten.Zijn mond staat nog altijd open van verbazing toen hij vdPoel voorbij zag komen op de Paterberg in de Ronde en die had daarvoor nog een gat moeten dichtrijden na pech!.Kan de krant het palmares eens publiceren van Mathieu vanaf de nieuwelingen?, zijn we misschien van dat gezeur dat het abnormaal is af!
  • Tom Dossche

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat vdp geen tweede Thomas Dekker is! Ik vind dit allemaal abnormaal .
  • Francis smet

    5 jaar geleden
    Van Avermaet, eerst was het de Ronde, dan Parijs Roubaix en nu weer de Amstel die je het beste ligt. Steeds heb je goede benen, was je de sterkste, aan je uitleg zal het niet liggen blijkbaar, maar waar zijn je resultaten. Geef gewoon toe dat je tekort komt i.p.v. van steeds uitvluchten te zoeken. En als je de Amstel wint zal ik je feliciteren, maar denk dat er weinig kans voor is dat ik dat moet doen.
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Je foute opinie over de OS van Greg kennen we intussen wel Pedro. Recht blijven is een deel van de koers, net zoals je limieten kennen bij het dalen. Dus niet blijven neuten. Ik vind wel dat Greg zich keer op keer laat vangen en nooit bij de juiste ontsnapping is. De koers lezen is een zeer zwak punt van hem.