Paris Jackson voert samen met haar twee broers een discreet onderzoek naar de twee beschuldigers van haar vader.
Volledig scherm
Paris Jackson voert samen met haar twee broers een discreet onderzoek naar de twee beschuldigers van haar vader. © EPA

“Kinderen Jackson voeren onderzoek naar beschuldigers”

CelebritiesPrince (22), Paris (21) en Bigi (17), de drie kinderen van Michael Jackson, zijn volgens New York Post een onderzoek gestart naar Wade Robson en James Safechuck. Die beschuldigen hun vader in de documentaire ‘Leaving Neverland’ van seksueel misbruik. De Jacksons zouden een rechtszaak willen beginnen tegen de beschuldigers.  

4 reacties

  • Paul Buckens

    5 jaar geleden
    ofwel liegen die gasten nu en dan is het smaad en eerroof , ofwel toen voor het gerecht en dan is het meineed. Door die verschillende versies zijn zijn ze hoe dan ook strafbaar.
  • Marc Rottiers

    5 jaar geleden
    Heb je geld,veel geld,dan heb je veel contacten,heel veel contacten.De slachtoffers hebben enkel hun getuigenis.Ik wens de slachtoffers veel moed en sterkte toe om vol te houden!
  • Geraldine Marcelis

    5 jaar geleden
    Ze gaan niet onderzoeken”of”er onjuistheden inzitten.Dit is al geweten dat er meerdere tegenstrijdigheden inzitten.Alsook tijdlijnen;Wade die al 4 keer zijn verklaring heeft veranderd sinds 2013.Het misbruik in het treinstation:James beweerd dat het misbruik stopte aan 14jaar.Maar het treinstation was dan nog niet gebouwd.De tijd dat het treinstation opende was James een enorme tiener die een kop groter was dan Michael Jackson en 16jaar.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Natuurlijk zitten er leugens in die docu.Bekijk anders eens "The Michael Jackson innocent project" waar ze de leugens er uit halen.Die zaak stinkt!In mijn ogen was Michael een enorme kindervriend die zelf nog een kind gebleven was,maar zeker niet dom.Hij zei ooit dat kinderen soms bij hem sliepen.Dat maakt van een mens nog geen pedofiel.Sommigen hebben er misbruik van gemaakt...Jammer dat bepaalde mensen zo kortzichtig zijn...