Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Lenen voor een motorfiets: zo pakt u dat aan

SparenOverweegt u de aankoop van een motorfiets en wil u daarvoor een lening afsluiten? Dan kunt u die momenteel goedkoop financieren. Bovendien geniet u mogelijk nog van enkele fiscale voordelen.

14 reacties

  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    15000 euro? Is die motor van goud ofzo? Een fatsoenlijke motor kost niet 8 a 9 duizend maar tweedehands amper 3000. Je moet goed gek zijn daarvoor te lenen.
  • Christophe Deltour

    5 jaar geleden
    @ Andy Roel. En dan ga je klagen zeker dat Je op het einde van de maand niet rond komt. Je kan ook een occasie motor kopen i.p.v. een nieuwe. Als ge moet leven van een uitkering kunt ge beter uw geld verstandig besteden
  • Koenraad Verstraeten

    5 jaar geleden
    Beste Andy, de reden waarom je van de banken geen lening krijgt als werkloze is, omdat ze, wanneer het fout zou lopen zij géén beslag kunnen leggen op je inkomen omdat het om een vervangingsinkomen gaat. Beetje begrijpelijk maar wel jammer in jouw geval als motorliefhebber. Succes nog, Andy.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Lenen nooit goed of voor een woning de rest is banken rijk maken en jezelf in de problemen werken.
  • Willy De Gieter

    5 jaar geleden
    Niet lenen voor een motor is het beste plan. Het is levensgevaarlijk om met een motor te rijden, gewoon omdat 95 procent van de automobilisten te laks is om in hun spiegels te kijken.