.
Volledig scherm
. © Robert Rieger

Klooster van Militair Hospitaal wordt luxehotel met toprestaurant

Woon.Het Augustinessenklooster op de site van het Antwerpse Militair Hospitaal was jarenlang het toevluchtsoord van de nonnen die overdag gewonde soldaten verzorgden. Vandaag is het omgetoverd tot August, een hospitality center met bar en restaurant, wellness met zwemvijver, verborgen tuinen, een shop en 44 hotelkamers.

8 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Mooi initiatief en herbestemming voor deze prachtige locatie. Hopelijk ook toegankelijk en betaalbaar voor de gewone mens.
  • Walter WOUTERS

    5 jaar geleden
    Defensie verkoopt zijn patrimonium aan immobiliënkantoren, om de Generaals(37) en Kolonels(450) een loon te geven terwijl de lage militairen met een laag pensioen in de sociale bijstand gaan. Kazernes werden ontruimd voor de illegale migranten die deze in brand staken of meubilair kort en klein sloegen, federale politie moest interventie ploegen sturen in Leopoldsburg. Terwijl de actieve militairen; in Arlon, Elsenborn in erbarmelijke omstandigheden buiten in de sneeuw moesten slapen;;;;;;;;;;;;
  • Roger Poot

    5 jaar geleden
    Voor onze (te grote) legertop.......?
  • Willy van craen

    5 jaar geleden
    In mijn legertijd heb ik daar 3 dagen commedie gespeeld als zieke met denkbare geelzucht verschijnselen. Het was er plezant.
  • Gerd Van nieuwenhove

    5 jaar geleden
    En wie kan maar daar gaan eten ? Wie heeft zoveel geld ..... Vroeger miliciens ( ik liet er een paar tanden trekken ) nu voor kolonels , politiekers en rijke rijpe zelfstandigen ! Het kan verkeren zei Bredero !!!