Amber Heard en Johnny Depp scheidden in augustus 2016.
Volledig scherm
Amber Heard en Johnny Depp scheidden in augustus 2016. © iPiccy

Van intense passie tot vuile oorlog: waar het fout liep tussen Johnny Depp en Amber Heard

CelebritiesZe mogen dan al sinds augustus 2016 gescheiden zijn, maar het ruziemaken tussen Amber Heard (32) en Johnny Depp (55) blijft duren. De beschuldigingen over huiselijk geweld en smaad vliegen over en weer, maar wie ziet door het bos de bomen nog? Tijd om alles op een rijtje te zetten. 

6 reacties

  • Elsje Verbist

    4 jaar geleden
    Ik ben ook een fan van Johnny en eerlijk al zijn ex vrouwen kunnen alleen zeggen dat hij een perfect plaatje is en ik geloof het wel er zijn nooit geruchten gezien op de media dat depp ooit gewelddadig is geweest tegen over zijn ex heard is er al meer van deze gevallen geweest ik denk dat zij het verzonnen heeft en alles in scène heeft gezet voor haar carrière en voor geld wat ik lees geloof ik dit niet dat depp dit gedaan heeft . Depp er zijn veel mensen die je steunen
  • cindy korstanje

    5 jaar geleden
    cindykorstanje)) ik ben een echte Depp fan. ik ben eerlijk en oprecht zoals ik het filmpje ziet is dat Amber heart alles groter maakt dan het is, je zou toch moeten weten hoe je geslagen bent, het lijkt wel of ze een verhaal moet verzinnen zo ziet het eruit. mijn mening!
  • Stefanie Rombouts

    5 jaar geleden
    Mij ga je niet wijsmaken dat een man die 14 jaar in een relatie nooit éénmalig fysiek gewelddadig is geweest, dit opeens wel is. Iedereen is wel eens woedend en wil wel eens op een muur slaan. Maar in het hoofd van een normaal mens is een muur of een mens een groot verschil. Kan ook zeggen dat bij de keel grijpen altijd plekken na laat omdat de huid er zo delicaat is. Maar een platte gsm laat zo'n plek na? Ik denk dat er hier meer vragen bij moeten worden gesteld. Hoeveel is geacteerd.
  • Elvire Poireau

    5 jaar geleden
    Alleen Vanessa Paradis kon hem temmen en rustig houden.
  • Hermans Steven

    5 jaar geleden
    Dit is een heel vreemde zaak. De vrouw in een soortgelijke gevallen altijd automatisch het voordeel van de twijfel en de slachtofferrol opgeplakt, maar dat is niet altijd het geval. En dit lijkt mij persoonlijk een van zo’n gevallen.