De metamorfose van Jeremiah Peterson is bijzonder straf.
Volledig scherm
De metamorfose van Jeremiah Peterson is bijzonder straf. © Instagram

“Ik deed het voor mijn kinderen”: Jeremiah tovert papperig lichaam in vijf maanden tijd om tot heuse kathedraal

Gezond levenEen stevige wandeltocht in de bergen met zijn vrouw en drie kinderen: meer had Jeremiah Peterson (40) niet nodig om te beseffen dat hij iets aan zijn belabberde conditie moest doen. “Ik moest constant naar adem happen en pauzes inlassen. Zo kon het niet meer verder.” Dankzij fysiek labeur en de effecten van een streng keto-dieet toverde de robuuste kerel uit Montana zijn papperige lichaam om tot een heuse kathedraal.

48 reacties

  • Bart Engels

    5 jaar geleden
    Zoveel spieren opbouwen is inderdaad onmogelijk in vijf maanden, MAAR die man was al gespierd, en had al flink wat spiermassa, alleen was het verborgen onder een dikke vetlaag. En dat is het absoluut wel mogelijk om in vijf maanden zon transformatie te verkrijgen.
  • Danny Gielen

    5 jaar geleden
    Dit gelooft toch geen mens? En al zeker niet met de uitleg die de man geeft. 45min wandelen met de hond 's ochtends en 's avonds en tijdens de middag een uurtje gewichtheffen? Man toch! Nog niet als je dagelijks 8u in de fitness doorbrengt gedurende jaren!
  • Majid El aissati

    5 jaar geleden
    In het vastenmaand verlies ik ook zonder veel moeite 5 kilo en dat gewoon omdat ik weinig eet. maar voor zo,n lichaam te krijgen is hard trainen met gewichten echt nodig. en hij weet hoe hij moet trainen heeft er ervaring mee dus denk wel dat hij dat heeft geflikt in 5 maand. een vriend van mij doet het jaarlijks 3 maand voor hij op vakantie vertrekt en het lukt hem elke keer om die strand lichaam te krijgen. en idd blijft van bokes, spaghetti en pizza af en je komt al heel ver.
  • bart vansteenkiste

    5 jaar geleden
    dit kan enkel door mensen met aanleg ja hoor dit is 1000% mogelijk maar dan hard trainen , door 30 min zal dit niet lukken , ik weet er die 8 uur per dag 7/7 dit bereiken , het hangt af van je lichaam , niet alles moet kracht zijn om dit te bereiken (voeding is heel belangrijk in deze (iemand die zegt ik ben dik van aanleg dat is flauwe kul , net als rokers u kan dit of u kan dit niet
  • Albert Hessens

    5 jaar geleden
    pillen pakken dus