Paulien vertelt het slechte nieuws aan haar goede vriend Tim
Volledig scherm
Paulien vertelt het slechte nieuws aan haar goede vriend Tim © VRT

‘Thuis’-kijkers helemaal ondersteboven van laatste ontwikkelingen: “Zijn de schrijvers manisch ofzo?”

TVHet zijn woelige tijden in ‘Thuis’.  Nadat Paulien na heel lang proberen toch zwanger raakte via IVF, viel ze van de trap waardoor ze haar ongeboren kindje verloor. Maar daar stopte het drama niet, na een infectie na de curretage bleek in de aflevering van gisteren dat de dokters haar baarmoeder operatief moesten verwijderen. Toen Paulien dat nieuws te horen kreeg, brak ze uit frustratie met haar vriend Adil. Veel ‘Thuis’-kijkers vinden die verhaallijn echter te ver gaan. “Ze kunnen er beter mee stoppen”, klinkt het in één van de vele reacties op de Facebookpagina van de populaire Eén-soap. Al is niet elke kijker negatief.

18 reacties

  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Iedereen heeft het al met iedereen gedaan, er gebeuren elk seizoen een paar moorden of toch zware geweldplegingen, de helft van de personages is min of meer holebi en er is altijd acute woningnood want ze leven met verschillende koppels onder hetzelfde dak. Maar een soap hoeft natuurlijk niet realistisch te zijn, en je moet er vooral niet over filosoferen.
  • luc boeckx

    5 jaar geleden
    Wat er gebeurd is gebeurd in het dagelijkse leven ook. Ik vind wel dat de rol van Paulien te dramatisch wordt weergegeven. Vandaag staat de euthanasie van Steven op het spel! En dit gebeurt in het dagelijkse leven ook! Maar dir is een fictiereeks mensen! Niemand is verplicht om daar naar te kijken!
  • Ben van Antwerpen

    5 jaar geleden
    Ben Thuis-kijker vanaf de eerste aflevering maar als het volgende week nog zo somber en zwaar blijft zal ik uiteindelijk ook definitief afhaken. Er is al miserie genoeg op TV dus was Thuis meestal een dankbare tegenpool. De schrijvers weze gewaarschuwd, scenario aanpassen of duizende kijkers verliezen.
  • Peter De Baets

    5 jaar geleden
    Ik erger me in Thuis meer aan het zwakkere acteerwerk van sommigen dan aan de verhaallijnen. Die zijn wat voorspelbaar, zo kon je op voorhand al weten dat er iets verkeerd ging lopen met die zwangerschap omdat ze er op voorhand al te veel de nadruk op legden (wiegje gemaakt, kinderkamer enz)... anticlimax creëeren, gekende soaptechniek natuurlijk.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Eindelijk iets spannends want met de meeste films valt u in slaap door herhaling op een ander niveau of met hetzelfde verhaal!