Franklin Hardy deelde deze foto's van zijn vader die het graf van zijn hond graaft terwijl die toekijkt.
Volledig scherm
Franklin Hardy deelde deze foto's van zijn vader die het graf van zijn hond graaft terwijl die toekijkt. © Twitter

Hartverscheurende foto’s tonen hoe baasje graf graaft voor hond terwijl dier toekijkt

DierenEen Amerikaanse schrijver heeft op Twitter hartverscheurende beelden gedeeld. Daarop is zijn vader te zien terwijl hij een graf graaft voor zijn hond terwijl het dier toekijkt. De man uit Virginia had van de dierenarts te horen gekregen dat de hond een spuitje moest krijgen.

31 reacties

  • Matheus Van den Berghe

    5 jaar geleden
    Heel juist Wilfried ! Een hond beseft en voelt veel meer aan dan wij mensen denken. We gaan er trouwens te makkelijk vanuit dat dieren enkel instinctief gedrag tonen. Just my two cents.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Sommige hier beweren dat hond noch kat enig benul hebben voor wat er gebeurd ? Wel die personen vergissen zich sterk . Zeker een hond beseft snel en heel goed wat er gebeurd of gaat gebeuren . VB: maak eens ruzie in huis , je zal het vlug ondervinden . En je moet daarvoor geen lawaai of zelfs scheldwoorden gebruiken. Let maar eens op de reactie van de hond. Tenzij dat hij of zij doof zijn natuurlijk.
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    Kristof, als iemand die verscheidene honden heeft gehad tijdens mijn leven moet ik u tegenspreken, honden hebben absoluut een gezichtsuitdrukking. Sommige honden kunnen zelfs glimlachen.
  • Carmen Van de casteele

    5 jaar geleden
    Oh, dat doe je toch niet een graf op voorhand graven en dan nog voor Uw hond, die er ligt op te kijken.Vergeet niet honden, kunnen niet spreken maar voelen perfect aan wat er aan het gebeuren is. Ik hoop dat deze hond langer leeft, dan de persoon die z'n graf graafde. Dan kan deze hond, naar z'n begrafenis gaan.
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Honden hebben absoluut wel een gezichtsuitdrukking. Wanneer je dat niet ziet, moet je beter kijken.Oren en staart worden gebruikt, maar ook gezicht en de rest van het lichaam. Dat behoort tot het abc van hondengedrag. Voor de hond was dit graven niet traumatiserend. Hij weet immers niet dat het een put is om de tuin om te spitten, of voor hemzelf. Dus niets gebeurd.