De beschadigde camper van het stel bij het strand
Volledig scherm
De beschadigde camper van het stel bij het strand © Eigen foto

Nederlands koppel overvallen op Grieks strand: “We dachten dat ze ons gingen vermoorden”

Een Nederlands koppel is afgelopen zondag met bruut geweld overvallen in Griekenland. Het duo zat in de eigen camper op het strand toen onbekende mannen de aanval openden met messen en lange stokken. Het stel probeerde zich te verzetten en wist uiteindelijk de politie te bellen. De overvallers namen de benen. Het hevig ontdane koppel wil nu andere camperreizigers waarschuwen.

3 reacties

  • Christiaan Paulissen

    5 jaar geleden
    GRATIS vrij staan he !
  • Judith Wortelboer

    5 jaar geleden
    heel veel sterkte..als ik het plekje zie..verschrikkelijk..daar zou ik me al niet veilif voelen. succes met alles.
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Wij gaan altijd op camperstandplaatsen of op camping NOOIT ergens alleen. ACSI en Campercontact zijn 2 Nederlandse site's waar je veel kampeer info zelfs van op je smartphone kan bekijken.
  1. Zijn tekorten in onze bloedvoorraad binnenkort verleden tijd dankzij darmbacterie? Nieuwe studie schept hoop
    PREMIUM

    Zijn tekorten in onze bloedvoor­raad binnenkort verleden tijd dankzij darmbacte­rie? Nieuwe studie schept hoop

    Regelmatig krijgen we te horen dat de Vlaamse bloedvoorraad onder druk staat. Soms moet men zelfs rantsoeneren omdat we bepaalde bloedgroepen tekort hebben. Maar nu ontdekten onderzoekers dat een bacterie uit onze darmen die tekorten binnenkort mogelijk kan oplossen. Over welke bacterie gaat het en hoe wordt die dan ingezet? En waarom kan je ook alweer niet zomaar bloed uitwisselen? HLN wetenschapsexpert Martijn Peters licht de mogelijke doorbraak toe.
  2. “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    In de Amerikaanse staat Ohio is een 74-jarige vrouw aangehouden voor het overvallen van een bank. Ann Marry wandelde het gebouw binnen en hield de werknemers aan de balie onder schot. Na de overval keerde ze meteen terug naar haar huis in de stad Hamilton, waar niet veel later de politie al aan de deur stond. “De vrouw heeft nog nooit iets gestolen, maar nu was ze wanhopig op zoek naar geld,” vertelt sergeant Brandon McCroskey. “Ze moest naar eigen zeggen geld geven aan een online oplichter en ze zag geen andere oplossing.” Marry blijft in de cel tot ze voor de rechter moet verschijnen.