RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

“Peter gebruikte mijn zus voor haar geld. Zij had dat eindelijk door”

“Ja, Peter heeft mijn zus gebruikt voor haar geld. Nu hij door de mand viel en alles dreigde te verliezen, zag hij geen uitweg meer.” De politieagent die in Wijnegem zijn vrouw en kinderen doodschoot, was geen onbesproken figuur. Ook in het verleden maakte hij al slachtoffers. Eén van hen was Sara. “Hij plunderde mijn rekeningen terwijl ik zijn baby in mijn buik droeg.”

18 reacties

  • François Vande Wynckel

    5 jaar geleden
    Dat soort mensen zitten overal en niet alleen bij de politie, spijtig genoeg.
  • René Lippeveld

    5 jaar geleden
    Peter, gezag is iets dat men zorgvuldig opbouwt, althans de meeste mensen. Iets heel anders dan macht. Aan een tekort eraan lijdt de hele wereld.
  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    Lees aub wat deze zelfde persoon, namelijk de broer van de echtgenote van deze Peter, deze week aan de krant vertelde!!!! "Peter was dolverliefd op mijn zus, zijn kinderen waren zijn oogappels". Wat er in dit gezin echt gebeurde zal niemand te weten komen. Het is vreselijk, hartverscheurend, een drama. Maar aub respect voor deze familie en nabestaanden, en heeft niks te zien of je al dan niet politieagent bent, deze drama's gebeuren spijtig genoeg.
  • Lieve Vandamme

    5 jaar geleden
    Aris Ringo, scheer niet alle mannen over dezelfde kam! Iedereen heeft zijn (haar) eigen karakter, met positieve en negatieve karaktertrekken. En dat is ook bij de politie zo, het zijn "mensen" zoals U en ik....met gaven en fouten..... Jammer genoeg is dit (nu bij deze politie-agent )héél dramatisch geeindigd, met veel onherstelbaar leed voor gans de familie.
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Bij de politie zitten ze nu al met een groot personeelstekort. liever een werknemer die iets doet, dan geen werknemer.