EPA
Volledig scherm
© EPA

“Total bullshit”: Trump gaat los op voormalige adviseurs

buitenlandDonald Trump was er kort over: “Total bullshit”. Alles wat huidige en voormalige adviseurs hebben verteld aan speciaal onderzoeker Robert Mueller valt volgens de Amerikaanse president in de categorie “totale onzin”. Hij benadrukt dat hij zich niet herkent in het zeer negatieve beeld dat van hem en het Witte Huis wordt geschetst.

10 reacties

  • Gilbert Delbeke

    5 jaar geleden
    Hoe lang kan deze idioot nog zijn gangen gaan, en door zijn onnozel gedrag heel de wereld economie gijzelen.Zoals nu met de boycot van de olie toevoer vanuit Iran, met als gevolg een serieuze stijging van de olieprijs.
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    En zeggen dat hijzelf al die adviseurs persoonlijk uitgekozen had om hun uitzonderlijke kwaliteiten en expertise. Dat zegt veel over zijn beoordelingsvermogen.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Wat is de kostprijs van Trump's handelsoorlog met China? Is het ook "zever" dat hij deze aan het verliezen is en de US landbouw problemen ondervindt?
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Trek je maar op aan semantiek, slaafse volgelingen van een leugenaar. Alles wijst op ernstige misdrijven. Een republikeins onderzoek, geredigeerd door een Republikein die het echte rapport niet durft vrijgeven. Hand boven het hoofd waar boter op zit.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Gedurende 675 dagen heeft Mueller 2.800 dagvaardingen uitgeschreven en meer dan 500 getuigen ondervraagd. Totale kostprijs: meer dan 30 miljoen USD. En wat is het resultaat? Geen samenzwering met Rusland, geen obstructie van justitie. Het enige waar de Democrats en de MSM zich nu aan optrekken, is de vage bewering van Mueller dat hij niet kan bewijzen dat Trump onschuldig is. Euh, wablief? Bij vrijspraak is dat per definitie het geval.