Sp.a-voorzitter John Crombez.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter John Crombez. © BELGA

Crombez optimistisch de campagne in: “De rest moet zeggen, ‘Miljaar, daar zijn die sossen weer’”

Sp.a-voorzitter John Crombez heeft in Gent de aftrap gegeven van de verkiezingscampagne met een sterke klemtoon op 'zekerheid'. "Zekerheid op een job die loont, betaalbare facturen en een pensioen", zegt Crombez. De socialisten willen, ondanks tegenvallende peilingen, fors winnen. "Zodat de anderen op 26 mei zeggen: miljaar, daar zijn die sossen weer."

85 reacties

  • birgit vanderest

    5 jaar geleden
    Dat zeggen we nu al, en dat is niet echt positief hoor
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    Een euro is een euro en als die belast wordt moet dit voor iedereen even veel. Ongeacht hoe je aan die euro komt. Zo iets noem je fair play !
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    Castelein, jij bent er ook zo eentje die de NVA blindelings gelooft blijkbaar, mij niet gelaten, laat je maar rustig pluimen dor NVA je kan er maar van genieten, bijna elf miljard begrotingstekort, ik hoor De Wever nog brullen "show me the money", nu hoor je hem niet meer over de begroting, migratie, mobiliteit en armoede, hoe zou dat komen???Postjes die hij claimde en ging oplossen, resultaat: NUL. Wie gaat hij nu aanvallen de komende weken?????
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Afgunst en jaloezie dat is het programma punt van de sociale partijen, iedereen gelijk alleen wij iets gelijker dan de andere. Salaris wagens waar vooral jonge gezinnen ademruimte krijgen, mensen die de moeite gedaan hebben om hard te werken die moeten gestraft worden. In ben wel voor honderd procent tegen gratis privé gebruik. Goedkope vliegtuigreizen, de CO2 uitstoot moeten de mensen die nooit vliegen maar compenseren, politici en de bevoorrechte kaste moet goedkoop naar hun buitenverblijf.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Ik hoop eerder dat we na de verkiezingen kunnen zeggen 'eindelijk zijn we van die sossen af'. Ik en veel anderen kunnen ons de sossen niet meer veroorloven.