Joyce Vieira.
Volledig scherm
Joyce Vieira. © Instagram

Man kan zich niet beheersen wanneer vrouw poseert in badpak. Maar MMA-vechtster laat snel merken wat ze daarvan vindt

Meer sportIn Brazilië heeft een man wel héél snel de rekening gepresenteerd gekregen voor zijn (wansmakelijke) daden. Terwijl een dame in badpak poseerde voor de lens van een vriendin, vond de man er niets beters op dan te beginnen masturberen. Probleempje: de vrouw die voor de camera stond had ervaring in verschillende vechtsporten.

16 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    waarschijnlijk een vooropgezet spelletje. want tijdens het fotoshooten kan men toch ook foto's van die gast met zijn blote snikkel maken. of zie ik dat nou verkeerd? daarbij zijn er voldoende getuigen aanwezig die iets waargenomen zouden hebben. als passerend ouder met mijn kind(eren) zou ik direct mede aangifte doen en derhalve als getuige fungeren. vreemd vreemd vreemd, verhaal klinkt mij heel vreemd in de oren (ogen).
  • Carlo Blanckaert

    5 jaar geleden
    Vreemd. Ze vraagt hem op te houden en hij blijft bezig. En de fotografe trekt hier geen foto's van? Maar wel van het gevecht. Enkel bij het urineren is het moeilijk om zomaar te stoppen. Als dat zo was, dom van die man om te urineren waar ze foto's aan het trekken zijn.
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    En die vrouw is er goed in geslaagd de kluit te belazeren met haar geprogrammeerde show. Wat men allemaal niet doet om geld te verdienen.
  • Lieve Vandamme

    5 jaar geleden
    Eigenlijk weten vrouwen dat ze soms provoceren met "bijna-niks" aan , en vrouwen zouden moeten weten dat sommige geile bokken daar niet tegen kunnen, zolang ze zich "maar" masturberen, het is beter dan verkrachten. Aan de vrouwen: misschien wat minder uitdagende kledij om erger te voorkomen???
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    De man is vrijgelaten, terwijl er zogezegd veel getuigen waren. Waarschijnlijk zal de rechter gedacht hebben: "Wie is er hier nu eigenlijk de exhibitionist(e)??"